BİZ MUHTARTAR, MUHTAR OLDUĞUMUZU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÖNEMİNDE ANLADIK

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığına yeniden Gürbüz Demir seçildi.

21 Nisan 2018 Cumartesi günü Gümüşhane Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen 7. Olağan kongrenin divan başkanlığını Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk yaptı. Divan üyelerine ise Mehmet Kurtman, Hakkı Aktaş, Resul Tunç, Hami Gündoğdu getirildi.

Kongreye Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av. Celalaettin Köse, Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkanı Yusuf Kullukçu, Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Rıfat Çilenk ve derneğe kayıtlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Dernek başkanı Gürbüz Demir, kongre açılışında yaptığı konuşmada özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek: “Muhtarlar olarak biz muhtar olduğumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın döneminde ve onun sayesinde anladık. Cumhuriyet tarihinde hangi muhtar Cumhurbaşkanlığı köşküne gidebildi. Ama, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan Türkiye’nin tüm muhtarlarını Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırladı. Kendisine tüm muhtarlarımız adına tekrar. teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen: “Her zaman muhtarların yanında olduklarını belirterek, Gümüşhane’de muhtarlıklar için yaptığımız çalışmalar diğer illere örnek olmaktadır” dedi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse de yaptığı konuşmada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm muhtarların hizmetinde olduklarını belirterek, tüm muhtarların ihtiyaç ve taleplerinde kapılarının sonuna kadar açık olduğunu hatırlattı.

Kongrede tek listeyle yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulu üyeliklerine Gürbüz Demir, Necati Ergün, Süleyman Er, Hamza Bayrak, İhsan Eryılmaz seçildi.