Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Gümüşhane’deydi 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir dizi programa katılmak üzere 26 Nisan 2022 Salı günü  Gümüşhane’ye geldi. 

İlk olarak Torul ilçesine gelen Bakan Bilgin, Haziran 2017’de Tunceli’de terör örgütü PKK tarafından katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın ilçedeki baba evine ve şehit Polis Memuru Serdar Oğur’un ailesini ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından Gümüşhane’ye hareket eden Bakan Bilgin, sırasıyla AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, MHP İl Başkanı Nadim Aydın ve  Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i ziyaret etti. 

Bakan Bilgin daha sonra beraberinde Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve protokol üyeleriyle birlikte Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde düzenlenen iftar programına katılarak burada işçilerle iftar yaptı. 

Bakan Bilgin daha sonra beraberinde heyetle 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet edip çay içtikten sonra Bayburt’a hareket ederek Gümüşhane’den ayrıldı.