ÇORUH EDAŞ MÜDÜRÜ FATİH BALTA: “GÜMÜŞHANE’YE EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yöneticileri Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

İl Müdürü  Fatih Balta ve beraberinde  İşletme Grup Şefi Muhammet Özkurt, Yatırım Grup Şefi Orkun Koç, Bağlantı Ölçüm Grup Şefi Mehmet Tanguroğlu  11 Ocak 2017 Çarşamba günü Gümüşhane Kent Konseyi’ni ziyaret ederek, Kent Konseyi yetkililerine müdürlük çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürü Fatih Balta;  Gümüşhane için en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, “Gümüşhane’ye en kaliteli ve en modern hizmeti vermek için çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları en açık ve şeffaf bir şekilde Gümüşhane kamuoyu ile paylaşıyoruz, bu paylaşımdan da mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir de;  Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarla güzel diyaloglarınızı  görüyor, duyuyoruz. Çalışmalarınızdan Gümüşhaneliler memnun. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü yetkililerinin Kent Konseyi ziyaretinde Kent Konseyi Başkan Vekili Ömer Salantur da hazır bulundu.