Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhanelilerden Ne İstedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhanelilere seslenerek, “Gümüşhanemizi ayakta tutun. Yeter ki Gümüşhanemizi her zaman olduğu gibi müstesna bir şekilde 2023’e hazırlayın” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili ve geçtiğimiz günlerde Türk Devletleri Teşkilatı Konseyine Türkiye’nin “Ak Sakallısı” olarak atanan Binali Yıldırım, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Gümüşhane’de yapılan AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi programına katıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü salonunda yapılan AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Binali Yıldırım konuşmasına başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak Gümüşhane’de olduğu bilgisini verip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, telefondan  salonda bulunan vatandaşlara seslenmesini sağladı.

Telefonda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması mikrofonla salondaki vatandaşlara dinletildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Gerek ana kademe gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız olarak danışma meclisi toplantılarının önemini zaten çok iyi biliyorsunuz. Şu anda yaklaşık 1,5 yılın kaldığı seçimler öncesinde bu toplantılarının ne kadar önemli olduğu malumunuz. Hele hele Gümüşhanemiz için bu çok çok farklılık arz ediyor. Şimdi de inşallah Gümüşhane Bayburt Havalimanı’nın yapılışı ile Gümüşhane Bayburt çok daha önemli hale gelecek. Hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız. Gümüşhanemizi ayakta tutun. Yeter ki Gümüşhanemizi her zaman olduğu gibi müstesna bir şekilde 2023’e hazırlayın” dedi.