CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VEFA ÖRNEKLİĞİNDE DE LİDER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin kuruluşundan bu güne Gümüşhane’de, görev yapmış olan ilçe başkanlarına teşekkür mektubu gönderdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, mevcut İlçe başkanlarıyla birlikte, kuruluştan itibaren görev yapan ilçe başkanlarını  bizzat ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu teslim etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada: “AK Partimizin kuruluşundan bu güne kadar fedakarca hizmet etmiş olan  ve inandığı yolda yürümeye devam eden  ilçe başkanlarımıza Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen teşekkür mektuplarını kendilerini bizzat ziyaret ederek  takdim ediyoruz. Partimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı İlçe başkanlarımıza  müteşekkir olduğumuzu bildirerek, teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

AK Parti Gümüşhane teşkilatı olarak önceki dönemlerde görev yapmış olan değerli arkadaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ülkemizi  2023 hedeflerine ulaştırmak için hep birlikte  gece gündüz çalışacaklarını dile getiren Başkan Köse: “AK Parti 2002’den bu yana her alanda hayal dahi edilemeyecek reform niteliğinde  büyük işleri hayata geçirdi. Bizlerde AK Parti Gümüşhane teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üstlendiğimiz sorumluğun gereği olarak önceki dönemlerde  görev almış partililerimizin  tecrübelerinden istifade ederek hep birlikte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu  2023 hedeflerine yürüyeceğiz.  AK Partimizi daha ileriye taşıyacağız.”

Mart ayının son haftasında İlçe Kongrelerinin başlayacağını da belirten Köse : “Partimizin kapısı milletimize hizmete talip olan herkese sonuna kadar açıktır. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar çeşitli kademelerde görev almış ve partimize gönül vermiş herkese en içten dileklerimle teşekkür  ediyorum”  diye konuştu.