CUMHURHAŞKANI ERDOĞAN; BAKAN, BÜROKRAT, BELEDİYE BAŞKANI VE İŞ ADAMLARINDAN NE İSTEDİ?

* Her alanda çok çalışacak hedeflerimize adım adım yaklaşacağız. İster bakan olsun ister bürokrat, ister belediye başkanı olsun ister iş adamı, her kim elindeki imkânları ve yetkileri, ülkemizin işte bu ihtiyaçları doğrultusunda etkili, kararlı, hızlı bir şekilde kullanmıyorsa, vebal altındadır.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Mart 2018 Cumartesi günü AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongre öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kongrenin yapılacağı salona geçerek partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin’de SİHA ve İHA’lar olmasaydı bu operasyonları yapamayacaklarını söyleyerek zırhlı taşıyıcılar ve tankların da devreye girmesiyle çok daha güçleneceğini vurguladı. Bütün bunları başardıktan sonra kimin ne dediğinin önemi kalmayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bunun için vaktini iyi kullanması gerektiğine dikkat çekti. Geçip giden zamanın hiçbir şeyle telafi edilmeyeceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Her alanda çok çalışacak hedeflerimize adım adım yaklaşacağız. İster bakan olsun ister bürokrat, ister belediye başkanı olsun ister iş adamı, her kim elindeki imkânları ve yetkileri, ülkemizin işte bu ihtiyaçları doğrultusunda etkili, kararlı, hızlı bir şekilde kullanmıyorsa, vebal altındadır. Yaptığı veya yapmadığı işlerle, Türkiye’yi yaşadığı bu tarihî dönemde daha ileriye taşımak değil, yerinde saydırmak ve hatta geriletmek için çalışan hiç kimseyi milletimiz affetmeyecektir. Biz, kendi sorumluluk alanımızdaki çalışmaları, gecemizi gündüzümüze katarak yürütüyoruz. Herkesten de aynı anlayışı, aynı gayreti, aynı yerli ve millî tavrı ortaya koymasını bekliyoruz”

(Kaynak: Cumhurbaşkanlığı internet sitesi)