Devletimizin “Bir ziyareti ve bir tebessümü” Anadolu insanının mutluluk kaynağı oluyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Ağustos 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Devletimizin “Bir ziyareti ve bir tebessümü” Anadolu insanının mutluluk kaynağı oluyor

Giriş Tarihi: 27 Ağustos 2024 - 22:27

Son Güncelleme: 27 Ağustos 2024 - 22:27

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, şehit Jandarma Komando Onbaşı Resul Adanur’un 80 yaşındaki annesi Hatice Adanur’u merkeze bağlı Çorak köyü sınırlarındaki Kurtdere Yaylası’nda bulunan evinde ziyaret etti.

Şehit annesi Hatice Adanur’un daveti üzerine oğlu Nuri Adanur ve torunlarıyla 2 bin 260 metre rakımdaki Kurtdere Yaylasında bir araya gelerek sohbet eden Vali Tanrısever, devletin ve milletin her daim yanlarında olduğunu vurguladı. 

1993 yılında Mardin Dargeçit’te şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Resul Adanur ve tüm şehitlerin bu vatan için yaptıkları fedakarlıkların unutulmayacağını belirten Vali Tanrısever, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Vali Tanrısever, “Şehitlerimizin emaneti olan ailelerini sık sık ziyaret ederek bir istekleri, ihtiyaçları olup olmadığını sürekli soruyor ve onları yalnız bırakmıyoruz. Bugün ise Hatice annemizin daveti üzerine yaylamıza geldik. Devletimiz, vatanımızın bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmayı, onların hatıralarını yaşatmayı en önemli vazifelerinden biri olarak görmektedir. Şehitlerimizin aileleri hem devletimizin hem milletimizin başının tacıdır. Şehitlerimizin fedakarlıkları karşısında minnettarlığımızı ve her daim yanlarında olduğumuzu bu ziyaretle bir kez daha dile getirdik. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

Şehit annesi Adanur ise davetine icabet edip 2 bin 260 metre rakımdaki Kurtdere Yaylasına kadar gelerek kendisini ziyaret eden Vali Tanrısever’e teşekkür edip ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Valimiz, bizleri burada yalnız bırakmadı. Allah devletimize zeval vermesin. Varlıklarıyla bize güç veren tüm devlet yetkililerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 27.08.2024

image_print

HABERLER