Erdoğan ve Soylu’ya Vali Taşbilek’ten Teşekkür

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ’NİN HABERİ – 08.08.2022

Gümüşhane’ye köy altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 2022 yılında gönderilen ödenek toplamı  64.712.011 Tl yi buldu. Köşe Yazarımız Hasan Pir’in konu ile ilgili sorularını cevaplandıran Vali Taşbilek şunları söyledi:

“Gümüşhanemizin köy altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 2022 yılı içinde iki kez KÖYDES ödeneği tahsis edilmiştir. Birinci tahsiste 28.938.510 TL, ek tahsiste ise 20.773.051 Tl lik ödenek ilimize gönderildi. Bunların haricinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından da 15 milyon Tl lik ayrı bir destek ödeneği daha tahsis edildi. “

“Ben öncelikle; Ülkemizin her bir karış toprağına olduğu gibi Gümüşhanemize de büyük bir sevgisi, muhabbeti ve emeği olan, ihtiyaçlarımızın anında karşılanması için gerekli her türlü desteği veren Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’a Gümüşhanemiz ve Gümüşhaneli hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum.  Her daim yakın ilgisini gördüğümüz, İlimize ait her işimizde, her sıkıntımızda yanımızda olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya  da teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”

“Gelen ödeneklerle  il genelindeki köylerimizin ve bağlılarının yol, asfalt, parke, içme suyu ve diğer acil altyapı ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor. Bu ödeneklerle yapılan işler değerli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha üst seviyelere çıkarıyor. Biz de bu konuda her türlü gayreti sarf ediyoruz.”

“Temel hedefimiz, felsefemiz; aziz milletimizin devletinden razı olmasıdır. Güler yüzle, sevgiyle, muhabbetle değerli vatandaşlarımızın gönül kapılarını çalmak, güzel gönüllerinde yer etmektir. Elhamdulillah değerli hemşehrilerimiz de güzel gönüllerinin kapılarını ardına kadar açarak, bizleri o güzel gönül hanelerine konuk etmekteler. Gümüşhane’nin güzel insanlarına, değerli dostlarımıza bu vesile ile en kalbi selam ve saygılarımı sunuyorum”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ – 08.08.2022