GÜDEF, Gümüşhane’de Gümüşhane’yi Değerlendirdi

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF)’in yeni seçilen yönetimi Gümüşhane’de geniş kapsamlı temaslarda bulundu.

Gümüşhane’nin tüm ilçelerinde belediyeler başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden GÜDEF yönetimi 10 Haziran 2021 Perşembe günü de gazetecilerle biraraya geldi.

GÜDEF Genel Başkanı Bayram Demir’in Gümüşhane’de görev yapan gazetecilerle Sema Doğan Yaşam Merkezi’nde yaptığı toplantıya GÜDEF Genel Başkan Vekilleri Hıdır Daştan ve Muhammer Özkan, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Fatih Çoban ve Celal Demir, Genel Sekreter Celal Can, Gümüşhane Temsilcisi Salim Koca,  Gençlik Kolları Temsilcisi Oğuzhan Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi İdris Soylu da katıldı.

GÜDEF Başkanı Bayram Demir, 2 ay önce yapılan genel kurulla göreve başladıklarını belirterek kongre sürecini anlatıp, projelerinden bahsettikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Yaptığı konuşmada Gümüşhanelilere hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Genel Başkan Demir, Gümüşhane ziyaretlerindeki amaçlarının hem tanışmak hem şehrin problemlerini, sorunlarını dinlemek hem de birlikte ne yapabilirizi tartışmak üzere geldiklerini söyledi.

Programda konuşan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü ise Yeni seçilen siz ve yönetim kurulumuza başarılar diledi.