GÜMSAŞ Genel Müdürü Gürhan Yılmaz, Sema Doğan Yaşam Alanı İle İlgili Önemli Bilgiler Paylaştı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMSAŞ Genel Müdürü Gürhan Yılmaz, Sema Doğan Yaşam Alanı İle İlgili Önemli Bilgiler Paylaştı

Giriş Tarihi: 25 Temmuz 2024 - 23:14

Son Güncelleme: 25 Temmuz 2024 - 23:37

Yılmaz: Piknik alanlarında yaşanan yoğunluk ve karmaşayı azaltmak için sembolik bir ücretlendirme sistemi getirdik. Bu ücretlendirme sadece piknik için gelen vatandaşlarımızı ilgilendiriyor ve kamelyaları kapsıyor. Tesisimize giriş tamamen ücretsizdir. Ücretlendirme tüm Sema Doğan Yaşam Alanı için geçerli değildir.

Gümüşhane Belediyesi’nin şirketi GÜMSAŞ’ın Genel Müdürü Gürhan Yılmaz, Sema Doğan Yaşam Alanı ile ilgili önemli bigiler paylaşarak şunları söyledi:

 “GÜMSAŞ yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, Sema Doğan Parkı’nda vatandaşlarımıza daha fazla fayda sağlamak ve daha güzel hizmet sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Amacımız, Sema Doğan Yaşam Alanı’nı vatandaşlarımıza daha verimli ve güzel bir şekilde sunmak. Bu süreçte yaşanan sorunları tespit ettik. Özellikle piknik alanlarında yaşanan yoğunluk ve karmaşayı azaltmak için sembolik bir ücretlendirme sistemi getirdik. Bu ücretlendirme sadece piknik için gelen vatandaşlarımızı ilgilendiriyor ve kamelyaları kapsıyor. Bu adımı, yaşanan yer bulma sorunları ve düzensiz kullanımı önlemek için attık.

Ancak belirtmek isterim ki, kamuoyunda bazı kesimler tarafından dillendirildiği gibi tesise giriş ücreti yoktur. Tesisimize giriş tamamen ücretsizdir. Bu dedikodulara vatandaşlarımız itibar etmesin. Ücretlendirme tüm Sema Doğan Yaşam Alanı için geçerli değildir.

Diğer alanlarımızda, kafeteryalarımızda, bowling salonumuzda veya sinema salonumuzda vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için ek hizmetler sunuyoruz. Ayrıca öğrencilerimize özel indirimler sağlıyoruz.

Projemizi tanıtmak amacıyla çeşitli kurumları ziyaret ettik ve olumlu dönüşler aldık. Gümüşhane Belediyesi olarak, yaz döneminde de sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için çaba harcıyoruz. Özel bireylerimizden yaşlılarımıza, yaz dönemi kursiyerlerine ve Kur’an kursu öğrencilerine ücretsiz etkinlikler sunuyoruz.

Valilik, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü gibi kurumları da projemiz hakkında bilgilendirerek desteklerini aldık. Aldığımız olumlu geri dönüşlerle programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kültürel faaliyetlerimizi duyurarak vatandaşlarımızı bu güzel ortamda bir araya getiriyoruz. Gelecekte yapacağımız kültürel etkinlikler için hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra halkımızla paylaşacağız.

Bu süreçte bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Vedat Soner Başer’e, Başkan Yardımcılarımıza, Kurum Müdürlerimize ve Sema Doğan Yaşam Alanı ekibimize teşekkür ederim”

image_print

HABERLER