Gümüşhane Belediye Başkanı Başer: “İlimizin her köşesine adil bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz”

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, il genelinde yoğun bir tempoda yaptığı saha çalışmalarıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; parklar, refüjler, yollar, kaldırımlar, kanal ve su arıza, sokakların temizliği ve düzenlenmesinin yanı sıra duba çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Su ve Kanalizasyon İşler Müdürlüğü su ve kanal arızası çalışmalarını yürütürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun parklarının temizliğini ve eksikliklerin giderilmesini düzenli olarak gerçekleştirerek, şehir merkezindeki yeşil alanlarda yabani otların kesimini yapıyor. Zabıta Müdürlüğü, trafik akışını rahatlatmak için belli bölgelerde duba çalışmaları yaparken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt, kilit parke taş tamiri ile yol ve kaldırım yapım çalışmalarını yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise, rutin temizlik işlemlerinin haricinde, yaz dönemlerinde sivrisinekle mücadele için belirli günlerde ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Yakın bir zamanda yaşanan sel felaketinin ardından, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri deforme olmuş yolları ve kaldırımları yenileyip çevre düzenlemelerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Bu gayretli çalışmalar vatandaşlar tarafından takdir toplarken, vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini ifade ederek Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e farklı mecralar üzerinden teşekkürlerini iletiyor.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için il genelinde devam eden yenileme ve değişime yönelik yapılan çalışmalara dikkat çekerek, çözüm odaklı ve üretken bir hizmet anlayışıyla tespit edilen sorunları tek tek çözüme kavuşturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren Gümüşhane’nin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretleriyle çalıştıklarını, Gümüşhane’yi modern bir kent hüviyetine ulaştırmak için hizmet seferberliğine aralıksız devam ettiklerini ifade eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Gümüşhane Belediyesi olarak, ilimizin her köşesine eşit ve ayrım gözetmeksizin hizmet sunma gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda tüm ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Fen İşleri, Zabıta, Su ve Kanalizasyon İşler, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; sokaklarımızda, caddelerimizde ve yaşam alanlarımızda yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürmektedirler. Asfalt serimi, yol açma, yol ve kaldırım yenileme, duba yerleştirme ve temizlik hizmetlerimizle ilimizin her noktasını temiz ve güzel tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gümüşhanemizi, dışarıdan bakıldığında herkesin takdir ettiği, içeride yaşayanların ise refah seviyesinin yüksek olduğu bir il yapmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Bizler de sürekli sahadayız, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla iç içeyiz ve çözüm odaklı çalışıyoruz. Merkez-kırsal ayrımı gözetmeden ilimizin her köşesine adil bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi eksiksiz ve planlı bir şekilde yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her alanda vatandaşlarımızın refahını gözeterek hareket ediyoruz. İlimizin her noktasına kaliteli, nitelikli ve güzel hizmetler sunmaya, ekiplerimizin tespit ettiği ve saha incelemelerimizde karşılaştığımız eksiklikleri tek tek çözüme kavuşturmak için gayret ediyoruz. Üretken ve çözüm odaklı hizmetlerimizi şehrimizin birçok noktasına ulaştırmak için yoğun bir uğraş veriyoruz. Sağolsun vatandaşlarımız da bu gayretimizi görüyor ve takdir ediyor. Yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetler, hemşehrilerimizin sağlıklı ortamlarda yaşaması ve ilimizin gelişmesi için planlanmaktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren, ilimizin kalkınması ve güzelleşmesi için titiz, planlı ve üretken bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden Gümüşhane halkımıza hizmet etmeye çaba gösteriyoruz. Gümüşhanemiz ve vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Niyetimiz halis, yaptıklarımız Allah rızası içindir. Niyetimiz Gümüşhane’ye hizmet. Niyetimiz Gümüşhaneli hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak, hayır duasını almak. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarında; muhtarlarımıza destekleri için, hemşehrilerimize gösterdikleri anlayış ve teveccüh için; çalışma arkadaşlarımıza da gayretleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 23.08.2024