Gümüşhane Belediye Başkanı Başer, Üniversitelere Yerleşen Gençleri Tebrik Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversitelere yerleşen Gümüşhaneli gençleri tebrik etti.

Başkan Başer, yaptığı açıklamada üniversite giriş sınavlarında başarılı olarak  Türkiye’nin dört bir tarafındaki üniversiteleri kazanan Gümüşhaneli öğrencilerle Gümüşhane  Üniversitesi’ni kazanan ve Türkiye’nin dört bir tarafından Gümüşhane’ye gelecek öğrencileri tebrik ederken, gençlerimizin ülkenin geleceği için önemli birer değer olduğunu vurguladı.

Başkan Başer, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Üniversiteye adım atan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Eğitim hayatınızda gösterdiğiniz bu başarı, gelecekteki başarılarınızın teminatıdır. Sizler, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Üniversite yıllarınızda elde edeceğiniz bilgiler ve tecrübeler hem kişisel gelişiminiz hem de milletimize katkınız açısından büyük öneme sahiptir. Bu bağlamda; özellikle, Gümüşhane ve ilçelerindeki liselerimizden mezun olup 81 ilimizdeki üniversiteleri kazanan Gümüşhaneli gençlerimizi ve 81 ilimizden Gümüşhane Üniversitemizi kazanan gençlerimizi tebrik ediyorum. Tüm gençlerimize eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum.”