Gümüşhane Belediyesi Ulaşım Kartlarında Güncelleme Yapıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

13 Eylül 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Belediyesi Ulaşım Kartlarında Güncelleme Yapıyor

Giriş Tarihi: 13 Eylül 2024 - 16:04

Son Güncelleme: 13 Eylül 2024 - 16:04

Gümüşhane Belediyesi’ne ait şehir içi toplu taşıma araçlarından 04.03.2014 tarihli ve 28931 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmelik gereğince ücretsiz olarak yararlanan; 60 yaş ve üzeri vatandaşlar, gaziler, şehit yakınları, özel gereksinimli ve afetzede bireylerin ulaşım kartlarının sürelerinin dolduğunu ve mağduriyet yaşamamaları için ay sonuna kadar ulaşım kartlarını güncellemesi uyarısı yapıldı.

Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürlüğü’nden konuyla alakalı yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 30.09.2024 tarihine kadar ulaşım kartlarını güncelleme yaptırması gerekiyor. Kart güncellemesi yapmak isteyen vatandaşlarımızın, gerekli evraklarla birlikte Gümüşhane Belediyesi Su Tahsilat Servisi’ne başvurmaları gerekmektedir. 60 yaş ve üzeri vatandaşlar, gaziler, şehit yakınları, özel gereksinimli ve afetzedelerin kartlarını güncelledikten sonra ulaşım kartlarını ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. Ayrıca, öğrenci belgesi olanlar, gerekli belgeleri ibraz etmeleri halinde indirimli biniş kartından yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvurular şahsen yapılır. Hafta sonu ve resmî tatiller dışında mesai saatleri arasında öğrenci kartı ve ücretsiz kart düzenlemeleri yapılmaktadır.

Başvuruda İstenen Belgeler/Bilgiler

60 yaş ve üzeri, gazi ve şehit yakınları, afetzedeler ve özel gereksinimli vatandaşlar için;

-T.C. Kimlik Fotokopisi

-İkametgâh belgesi

-Gümüşhane Belediyesinden borcu yoktur kâğıdı

-Gazi ve şehit yakını, afetzede ve özel gereksinimli olduğunu gösteren belge

Öğrenciler için;

-T.C. Kimlik fotokopisi

-1 adet vesikalık fotoğraf

-Öğrenci belgesi

-İkametgâh belgesi

Şahsen Müracaat Yeri ve Adresi:

Gümüşhane Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Su Tahsilat Servisi

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 13.09.2024

image_print

HABERLER