Gümüşhane Devlet Hastanesi’ndeki Bu Modern Hizmet Vatandaşımızı Memnun Ediyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Devlet Hastanesi’ndeki Bu Modern Hizmet Vatandaşımızı Memnun Ediyor

Giriş Tarihi: 06 Haziran 2024 - 10:29

Son Güncelleme: 06 Haziran 2024 - 10:59

Gümüşhane Devlet Hastanesi günlük hekim çalışma listesini bir gün önceden yayımlayarak hastalara büyük kolaylık sağlıyor.

Uzun zamandan beri uygulanan hizmetle Gümüşhane Devlet Hastanesi bir gün sonranın hekim çalışma çizelgesini bir gün önceden yayımlayarak hastaların bilgilenmesini sağlıyor.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin günlük hekim çalışma çizelgesi eş zamanlı olarak Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü’nün de  sosyal medya hesabından yayımlanıyor.

Gümüşhane ilinde merkezi hastane durumundaki Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin bir gün sonarının hekim çalışma listesini bir gün önceden kamuoyuna duyurması ile özellikle ilçelerden ve köylerden hastaneye gelecek hastalar bir gün önceden bilgilendirilerek, muayenesi olmayan hekimlerin hastalarının onca yol katederek Gümüşhane merkeze gelip hem zaman kaybetmeleri önleniyor, hem de gereksiz harcama yapmalarının ve yorulmalarının önüne geçiliyor.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde uygulanan ve hem ilgili hastane, hem de İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından bir gün önce eş zamanlı olarak paylaşılan günlük hekim çalışma çizelgesi uygulamasının bir başka ilde örneği yok.

Gümüşhane kamuoyunun büyük bir memnuniyet duyduğu bu açık ve şeffaf uygulamadan dolayı İl Sağlık Müdürlüğü’nü ve Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimliğini tebrik ediyoruz. Vatandaşlarımız uygulamanın Gümüşhane Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü internet siteleri ile bu iki kurumun bütün sosyal medya hesaplarında da yayınlanmasının yayınlaştırılmasını istiyorlar.

image_print

HABERLER