Gümüşhane Eğitim-Bir Sen’den Eren Bülbül’ün Kabrini Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış, Genç Memur Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Sultan Akyazı ve Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri 4 Yıl önce sehit edilen Eren Bülbül’ün Trabzon Maçka Köprüyanı Mahallesi’nde şehit edildiği yerdeki  kabrini ziyaret ettiler.

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib Tanış kabir ziyaretinde şunları söyledi, “4 yıl önce , şu anda bulunduğumuz yerde 11 Ağustos 2017’de PKK’lı teröristler tarafından 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül ve  Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i  vefatlarının dördüncü yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bu vatan için can veren şehitlerimizi her zaman hatırlayacağız. Onların uğruna şehit oldukları bu vatan her zaman var olacaktır. Çanakkale’de Şavaşlarında, Kurtuluş Savaşında yaşları 14- 15 olan pek çok çocuk şehidimiz vardır. Bu gün burada dualarla yad ettiğimiz Eren Bülbül de Çanakkale ve Kurtuluş Şavaşı’ndaki çocuk şehitlerimiz gibi bedenleri coçuk ama yürekleri büyük olan bir kahramanıdır. 4 yıl önce burada Eren Bülbül’ü korumak için yaşanan çatışmada şehit olan ve doğum günü toprağa verilen Hataylı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum. Erenler, Ferhatlar var oldukça bu millet ve devlet hep var olacaktır. Vatan için şehit olanları asla unutmayacağız,  unutturmayacağız. İyi ki varsın Eren, İyi ki varsın Ferhat…”

Ziyarete katılanlar tarafından Şehit Eren Bülbül ve Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.

KAYNAK: Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi