Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerinden Kürtün Ziyareti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Eylül 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerinden Kürtün Ziyareti

Giriş Tarihi: 07 Eylül 2024 - 9:00

Son Güncelleme: 06 Eylül 2024 - 22:54

Gümüşhane İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki ile İl Genel Meclis üyeleri Kürtün ilçesini ziyaret ettiler.

İl Genel Meclis Başkan ve üyeleri, 06.09.2024 Cuma günü Örümcek Ormanları’nı,  Çağlayandibi Şelalesi’ni, Çıkrıkdüzü Yaylası’nı, ve Güvende Yaylası’nı gezip, Kabaktepe Şehitliği’ni ziyaret ettiler.

Kabaktepe Şehitliği’nde Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleri şehitlerimiz için dua ettiler.

İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki, şehitlerimizin vatan için yaptıkları fedakarlıkların her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayarak, “Kabaktepe Şehitliği, bu toprakların bağımsızlığı için canlarını feda eden kahramanlarımızın hatırasını yaşatıyor. Bugün bizler de aziz şehitlerimizi anmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu vesileyle de vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Balki, ayrıca, şehitlerimizin hatırasını gelecek nesillere aktarmak adına Kabaktepe Şehitliği’nin korunması ve düzenli olarak ziyaret edilmesinin önemine dikkat çekti.

Başkan Balki, Gümüşhane’nin doğal güzellikler ve turizm potansiyeline de dikkat çekerek, “Bu eşsiz doğal ve tarihi alanların tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu doğrultuda ilimizdeki turizm değerlerini daha fazla ön plana çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Av. Eşref Balki ve İl Genel Meclis üyeleri programın sonunda Kürtün Kaymakamı Nur Yalçınkaya’yı ve Kürtün İlçe Özel İdare Müdürü Mahir Küçük’ü ziyaret ettiler.

image_print

HABERLER