Gümüşhane İl Müftülüğü’nde Hanımlar İçin Çevrimiçi Mukabele Pazartesi Günü Başlıyor

ZOOM programı üzerinden yapılacak olan mukabele programına katılmak isteyen hanımların Gümüşhane İl Müftülüğü’nün  belirlediği   0 538 544 57 92 nolu telefona arayarak yetkililerden çevrimiçi programa ait bilgileri almaları ve kayıt olmaları gerekiyor.

Gümüşhane İl Müftülüğü Kadın-Gençlik Koordinatörlüğü, Ramazan ayında hanımlara özel çevrimiçi mukabele programı düzenliyor.

12 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan mukabele programında, Merkez Ahmet Ziyauddin Yatılı Kur’an Kursu’nun yetiştirmiş olduğu genç hafızeler ve hafız Kur’an Kursu Öğreticisi hocahanımlar yer alıyor.

Programda, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde rahmet ve şifa ayının geleneği olan mukabele uygulamasının çevrimiçi de olsa gerçekleştirilmesiyle, evlerimizde bu heyecanı yaşayabilmek, aynı zamanda okuduğumuz Kur’an’ın bize ne mesajlar verdiğini anlayabilmek hedefleniyor.

Her gün okunacak olan cüzlerin içeriği ile ilgili sohbetin de yapılacağı çevrimiçi programa, hanımların şimdiden yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

ZOOM programı üzerinden yapılacak olan mukabele programınıa katılmak isteyen hanımların Gümüşhane İl Müftülüğü’nün  belirlediği   0 538 544 57 92 nolu telefona arayarak yetkililerden çevrimiçi programa ait bilgileri almaları ve kayıt olmaları gerekiyor.