Gümüşhane İletişim Fakültesi’nin 3 Projesi TRT Yarışmasında Finale kaldı

Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Gümüşhane İletişim Fakültesi 3 proje ve 10 öğrencisi ile finale kalma başarısı gösterdi.

İletişim Fakültesi öğrencilerinden Başak Osmanoğlu, Aslı Baş, Melike Açık, Zerda Kıvrak, Zehra Gülden Köroğlu, Gamze Yilanci, Oğuzhan Özüdoğru, Serkan Dönmez, İlknur Turgut ve Dudu Karataş ürettikleri projelerle finale kalarak bir kez daha büyük bir başarıya imza attılar. Projelerin danışmanlıklarını Dekan Yardımcısı ve Medya Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez yürüttü. Ödül töreni 8 Ekim 2024 akşamı TRT 2’den canlı olarak yayınlanacak.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır aldıkları mutlu habere ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Fakültemiz, Üniversitemizin ödül fabrikası durumunda. Açıldığı yıllardan itibaren günümüze kadar her yıl artan şekilde her girdiği yarışmada ödüllerle dönme geleneğini sürdürüyoruz. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında finale kalmamız da yeni ödüllerin habercisi olarak yorumlanabilir. Söz konusu gelişme bizleri fazlasıyla mutlu etti. Öğrencilerimizi ve proje danışmanı hocamızı yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıların katlanarak çoğalması ise en büyük temennimizdir.”

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise gurur verici gelişme için şunları söyledi: “Her ortamda dile getirdiğimiz gibi İletişim Fakültemiz bizim gülen yüzümüz. Fakültemizin öğrencileri ve hocaları her daim yüzümüzü güldürmeye devam ediyorlar. Hemen her yıl katılım sağladıkları yarışmalardan ödüllerle dönmelerini görmek bizi fazlasıyla gururlandırıyor. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında 10 öğrencimiz tarafından gerçekleştirilen 3 projenin finale kaldığı haberini büyük bir memnuniyetle karşıladık. TRT gibi öncü bir kurum tarafından düzenlenen yarışmada finale kalma başarısı gösteren öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi – 11.09.2024