Gümüşhane Jandarması’ndan Gümüşhane Turizmine Büyük Hizmet

Dünyaca tanınmış turizm destinasyonlarına sahip olan Gümüşhane’de, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler turizm bölgelerinde hem güvenlik, hem de denetim ve bilgilendirme faaliyetleri yapıyor.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarması timlerince Tomara Şelalesi, Karaca Mağarası, Limni Gölü gibi Gümüşhane’nin önemli turizm destinasyonlarında turizm sezonu boyunca yoğun hizmet verilerek hem güvenlik, hem trafik, hem de denetleme ve bilgilendirme çalışmaları yapılıyor.

Trafik Jandarması tarafından turizm destinasyonlarında, ziyaretçilerin huzur ve güvenliği sağlanırken, ziyaretcilere emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına uyma konularında da bilgilendirme yapılıyor. Yabancı turistlere ise özel olarak hazırlanan broşürlerle bilgilendirme yapılıyor.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından turizm bölgelerinde hizmet verilmesi hem bölge vatandaşları tarafından hem de yerli ve yabancı turistler tarafından memnuniyetle karşılanıp başta İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral olmak üzere yetkililer tebrik ediliyor.