Gümüşhane Jandarması’nın 185. Yıl etkinliklerine yoğun ilgi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Jandarması’nın 185. Yıl etkinliklerine yoğun ilgi

Giriş Tarihi: 14 Haziran 2024 - 20:41

Son Güncelleme: 14 Haziran 2024 - 20:41

Gümüşhane’de Jandarma Teşkilatı’nın 185’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında sergi açılışı ve konser programı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Fatih Parkı’nda düzenlenen programa Vali Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Vali Yardımcıları Bahar Kaya, Mehmet Faruk Saygın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral ve İl Emniyet Müdürü Taner Cömert ile protokol üyeleri katıldı. 

Vali Tanrısever ve protokol üyeleri sergi alanında incelemelerde bulunup Jandarma personelinin kullandığı araç, gereç ve teçhizatları incelediği programın devamında İl Jandarma Komutanlığında görevli olup enstrüman çalan personel tarafından Jandarma türkülerinin söylendiği konser programı yapıldı.


Vatandaşların hem araç, gerek ve teçhizatlara hem de konser programına yoğun ilgi gösterdiği programda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Tanrısever, 14 Haziran tarihinin Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıldönümü, doğum günü olduğunu hatırlattı.

Bugünü kapalı salonlarda, kendi aralarında değil de vatandaşlarla birlikte kutlamak istediklerini kaydeden Vali Tanrısever, “Burada Jandarmamızın, emniyet ve asayiş görevlerini yerine getirirken kullandığı teçhizatları, ekipmanları sergiledik. Jandarmamızın özellikle trafik ile ilgili gösterdiği hassasiyete ve çocuklarımızın bu noktadaki eğitimine verdiği öneme binaen trafik eğitim kitlerini burada sergiledik. Jandarmamızın farklı bir yönünü de göstermek istedi arkadaşlarımız. Burada jandarmadan her rütbeden personel enstrüman çalıp söylüyorlar. Jandarmanın soğuk yüzlü değil bu toplumun içinden çıkan sıcakkanlı insanlar olduğunu da göstermek istedik. Kurulduğu günden bugüne kadar dosta güven düşmana korku veren Jandarma teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıldönümü, doğum günü kutlu olsun” dedi.

image_print

HABERLER