GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ’NDEN TERÖRÜ KINAMA MESAJI

VATAN HAİNİ CANİLERİN SONU CEHENNEM OLACAKTIR

İstanbul’da 10 Aralık 2016 Cumartesi günü oynanan Beşiktaş-Bursaspor müsabakasında vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için görevli olan kahraman polislerimize yönelik olarak teröristler tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen hain saldırıda, 30’u polis olmak üzere 38 vatandaşımız şehit olmuş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Bu menfur olayı gerçekleştiren ve insanlıktan nasibini almamış, hain, zalim ve en adi mahluk özelliğine sahip olan teröristleri ve onların akıl ve ağa babalarını şiddetle ve nefretle kınıyorum.

PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C başta olmak üzere  adı sanı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı Devletimizin, kahraman polis ve askerlerimizin verdiği ve örneklerini tarihin şeref levhaları olan Bedir, Uhud, Çanakkale ve 15 Temmuz’da gördüğümüz şerefli mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.

Bu olaylar; terörün ülkemizdeki son çırpınışlarıdır. Devletimizin kararlılığı, polis ve askerlerimizin kahramanlığı, milletimizin dua ve desteği ile inşallah ülkemizde TERÖR kısa süre içinde son bulacak ve yıllardır bu millete acı çektirip canilik ve katillik yapan hainler ve onların arkasındakiler tarihin karanlık sayfalarına ve Cehennem çukurlarına gömülüp gideceklerdir.

Bu duygularla; İstanbul’da meydana gelen menfur terör saldırısında şehit olan emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağolsun.

11.12.2016

Hasan Pir

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı