Gümüşhane Memur-Sen’in Görkemli Kutlamasında Önemli Açıklamalar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği tarafından yapılan programa katılan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse ve Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen önemli açıklamalar yaptı.

Gümüş Alyans düğün salonunda yapılan programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse ve Eşi Bedriye Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Eşi Gülsen Çimen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Memur Sen İl Temsilcisi Ergin Aslan ve Memur Sen Kadın Komisyonu Başkanı Aynur Bilgin ve çok sayıda Memur Sen kadın üyesi ve davetli katıldı.

Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Aynur Bilgin ve Memur Sen İl Temsilcisi Ergin Aslan’ın yaptığı selamlama konuşmasından sonra konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Türkiye’de kadın haklarının AK Parti dönemlerinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde en üst noktaya çıktığını belirtti. 31 Mart seçimlerine büyük bir birlik ve dayanışma içinde hazırlandıklarını belirten Milletvekili Köse, iki dönemlik belediye başkanlığında Gümüşhane’nin çehresini değiştiren Başkan Çimen’in seçimi kazanarak 3. Dönemde de Gümüşhane’yi daha üst seviyelere taşıyacağını ifade etti. Bu seçimde de sahada en etkili gücün kadınlar olduğunu belirten Köse,  Gümüşhaneli kadınlardan Başkan Çimen’e destek istedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de yaptığı konuşmada önemli bilgiler vererek şunları belitti:

“Öncelikle hemen şunu belirteyim ki,  bu akşam bu devasa salonu dolduran Memur Sen’in saygıdeğer kadınlarına şükranlarımı sunuyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sizlerin bu coşkusu bizim için en büyük morallerden biridir. Bu coşkumuz inşallah 31 Mart seçim gününe kadar devam edecektir. Bu vesile ile hemen sözlerimin başında Memur Sen kadın Komisyonu Başkanı Değerli Kardeşim Aynur Bilgin Hanım’a ve Memur-Sen İl Temsilcimiz Değerli Kardeşim Ergin Aslan Bey’e ve Memur Sen kadın üyelerine özel teşekkürlerimi sunuyorum.

Bildiğiniz gibi, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle 3. Dönem için aday olduğum Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanımıza Türkiye rekoru kıracağız diye söz verdik. Gümüşhaneli hemşerilerimizin, kadınlarımızın bizi Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup etmeyeceklerini biliyorum. Sizlerin sayesinde inşallah Türkiye rekoru kırıp Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz. Bugün bu salondaki Memur-Senli kadınlarımız ve misafirlerimiz zaten şimdiden başarının ve zaferin işaretini bize vermiş durumdalar.

Geçtiğimiz iki dönemde Gümüşhanelilere verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Projelerimiz Gümüşhanemizin görüntüsünü değiştirdi. Gümüşhanemiz, altın kalpli insanlara layık bir şehir haline geldi Her taraf pırıl pırıl.  Gecenin saat 12 sinde bile kadınlarımız, çocuklarımız tek başlarına şehrimizin caddelerinde korkusuzca gezebiliyorlar. Ben tekrar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.”