Gümüşhane Milletvekili Av. Celâlettin Köse’den Köy Yolları İçin Asfalt Müjdesi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Eylül 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milletvekili Av. Celâlettin Köse’den Köy Yolları İçin Asfalt Müjdesi

Giriş Tarihi: 29 Eylül 2024 - 23:51

Son Güncelleme: 29 Eylül 2024 - 23:51

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, bugün partisinin İl Başkanlığı’nın organize ettiği istişare toplantısında köy yollarının asfalt yamaları için de müjde verdi.

İstişare toplantısına AK Parti Gümüşhane teşkilatından Milletvekili Av. Celâlettin Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, İl Başkan Yardımcısı Hamit Kocagöz, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Gümüşhane’de kurulu bulunan STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Kentin eski yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesi’ndeki Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ait olan Uygulama Oteli’nde bugün gerçekleştirilen ve dört saat süren programda konuşan AK Parti Milletvekili Av. Celâlettin Köse’nin açıkladığı önemli konulardan biri de köy yollarında görülen  bozulmalara asfalt yama yapılacağı müjdesiydi.

Milletvekili Köse konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Enerji bakanımızın Gümüşhane İl Özel İdaresine 400 ton ücretsiz bütün desteği oldu. 1 ton bütün 20 ton asfalt yapıyor. Bu malzemenin bir kısmı henüz yeni geldi. Diğer bir kısmı ise depolarda yer olmadığı için Erzurum’da tutuluyor. Gümüşhane’nin dört bir tarafında asfalt çalışmaları başladı. Bütün köylerin yollarındaki yamaları yapmaya kendimize hedef koyduk. Ulaştırma Bakanımız bizlere çok destek oluyor. Şu anda biz köylerimizin hizmetinde kullanmak üzere karayollarından ciddi anlamda asfalt desteği alıyoruz. Gümüşhane’nin en uzak köylerinde asfalt çalışmaları yapıldı. Gümüşhane’de hizmetleri akamete uğratmadan sürdürmeye devam ediyoruz ve buna dâhil olağanüstü çalışmalar içerisindeyiz.”

image_print

HABERLER