GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’IN TORUL ÇIKARMASI

AK Parti Gümüşhane milletvekili adayları Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını Torul ilçesinde sürdürdü.

11 Haziran 2018 Pazartesi günü Torul ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden Akgül ve Pektaş, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Torul ziyaretinin ardından çalışmalarına Musalla Vadisinde devam eden Milletvekili Hacı Osman Akgül, muhtarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

Akgül, daha sonra beraberinde AK parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut ve muhtarlar ile birlikte Artabel Gölleri Tabiat Parkı yolunda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Cihan Pektaş ise Torul ziyaretinin ardından Gümüştuğ, Yıldız, Büyükçit, Güvenli ve Altınpınar köylerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

Milletvekili Hacı Osman Akgül, yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimle Türkiye’nin ilk defa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile tanışacağını söyledi.

Yapılacak olan seçimin çok önemli olduğuna vurgu yapan Akgül, “Yeni bir modele geçeceğiz. Seçimden sonra Türkiye’de bürokrasi azalacak. Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçmek ve parlamentoya güçlü bir şekilde girmek çok önemli. Biz  çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Teşkilatlarımızın katkıları ve milletimizin teveccühü ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kampanya dönemi geçiriyoruz.” dedi.

Milletvekili Cihan Pektaş ise, Gümüşhane’ye nüfusa oranla çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Kişi başına yapılan yatırımda Gümüşhane’nin Türkiye’de 1. Sırada olduğuna dikkati çeken Pektaş, “Gümüşhane halkı bunu görüyor. Kentin en ucra köşesine kadar hizmetlerimiz var. Köylerimizde Özel İdarenin, kent merkezinde ve ilçelerde belediye başkanlarımızın çok güzel yatırımları var. Ayrıca merkezi hükümetimizin ilimize yatırımları var” dedi.

Gümüşhane’ye son 16 yılda 10.2 milyar lira yatırım yapıldığını bilgisini veren Pektaş, “Şu anda yeni Zigana tüneli inşaatımız devam ediyor. Bittiğinde çift tüpte 29 kilometre ile Avrupa’nın en uzun, Dünya’nın en uzun ikinci tüneli olacak. Gümüşhane ile Kelkit’i birbirine bağlayacak Pekün tünelimizin inşaatı başladı, bir taraftan havalimanımız yapılıyor.  28 tane barajımızın inşaatları ve sulama projeleri yapılıyor. Gümüşhane’nin içme suyunu karşılayacak olan Bahçecik barajının inşaatı devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda Gümüşhane’mize suyu getireceğiz. Bütün bu projeler AK Parti gibi çok güçlü bir partinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderin önderliğinde yapılabilecek işler. Halkımız bunları görüyor. Bu projeler daha da hızlanacak. Daha da çoğalacak” diye konuştu.

(AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı )