GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KOMİSYONU TOPLANDI

Gümüşhane Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında 14 Kasım 2019 perşembe günü Valilik toplantı salonunda yapldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Taşbilek şunları söyledi: “Sokakta dolaşan, toplumsal hayatta doğru işler yapan, insan davranışlarını en önemli özellik olarak yansıtan insan ne kadar çoksa o kadar eğitimli bir memleketiz. Sizlerin çabalarıyla bu memleket ayakta duruyor. Eksiklerimizi görünce yetmediğini görüyoruz, daha çok gayret sarf etmenizi bekliyoruz sizlerden. Lütfen çocuklarımızın iyi insan olması noktasında, sadece akademik başarılara odaklanmadan, sanatsal ve kültürel anlamda da onların gelişmesini sağlamalıyız” dedi

Özel eğitime muhtaç çocuklarımızı diğer çocuklarımız gibi kıymetli sayarak daha fazla önem gösterilmesi gerektiğini ifade eden Vali Taşbilek: “Bu çocuklarımızı toplumumuzda en iyi noktaya getirmeye çalışmalıyız. Eğitim-öğretim anlamında ihtiyacınız olan her şeye desteğimiz hazırdır. Çocuklarımızı spor ve sanatla iştigal eder halde tutamadığımız müddetçe sağlıklı bir gelişim sağlayamıyoruz. Evlatlarımızı ailelerine, memleketimize ve milletimize en hayırlı bir şekilde yetiştirmek boynumuzun borcudur. Öğretmenlerimize ve idarecilerimize bugüne kadar yaptıkları bütün işlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ