Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü “Ses Ver ve Anne Baba Akademisi Projesi” Tanıtım Toplantısı yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

10 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü “Ses Ver ve Anne Baba Akademisi Projesi” Tanıtım Toplantısı yaptı

Giriş Tarihi: 10 Ekim 2024 - 21:41

Son Güncelleme: 10 Ekim 2024 - 21:54

2024-2025 eğitim-öğretim yılı SES VER ve Anne Baba Akademisi Projesi (ABAP) Tanıtım Toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Musa Uncu ve Mesut Olgun ile il genelindeki rehberlik, resim, müzik, beden eğitimi ve bilişim teknolojileri öğretmenleri katıldı.

Toplantıda, bağımlılık türleri ve bunların bireyler üzerindeki etkileri hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı. Bu sayede, katılımcıların konuyla ilgili farkındalık düzeyinin artırılması ve bağımlılıkların önlenmesine yönelik etkili stratejilerin geliştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, aile eğitimleri kapsamında etkili iletişim kurma becerileri, sağlıklı sınırlar koyma yöntemleri ve problem çözme becerileri gibi kritik konular ele alınarak, ebeveynlerin çocuklarıyla olan ilişkilerinde daha sağlam temeller atmaları amaçlanıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, hem öğretmenlerin hem de ailelerin bağımlılık sorununu ele alma konusunda daha bilinçli ve donanımlı hale gelmelerini sağlamak amacıyla bu projelerin önemine vurgu yaptı. Böylece, birlikte hareket ederek daha sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturma yolunda önemli adımlar atılmış olacaktır. Toplantının sonunda tüm öğretmenlere başarılar diledi.

HABERE YORUM

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü çok önemli bir projenin tanıtım toplantısını yapmış. Projeyi ve toplantıyı Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından gördük ve haber yaptık.

Bağımlılıkla ilgili bu çok önemli toplantıya maalesef Gümüşhane basını çağrılmadı. Bu tür toplantılara mutlaka basın çağrılmalı. Çünkü; toplum bu çalışmaları basından öğrenecek ve bu projelerin uygulama performansını basın takip edecek.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan ve yakın çalışma arkadaşları zannediyorum basını bir unutkanlık sonucu çağırmadılar.

İnşallah bundan sonraki toplantılarda basın da çağrılırsa daha güzel olur diyorum.

Hasan Pir

image_print

HABERLER