Gümüşhane Off-Road Festivali'nde kupalar sahiplerini buldu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Off-Road Festivali’nde kupalar sahiplerini buldu

Giriş Tarihi: 30 Haziran 2024 - 20:03

Son Güncelleme: 30 Haziran 2024 - 20:05

Türkiye’nin 30 ilinden 40 kulübün katıldığı ve 100’e yakın aracın yarıştığı Gümüşhane 2.Doğa ve Offroad Festivali kupa töreniyle tamamlandı.

Pisti deneyimleyip sporculara kupalarını takdim eden Vali Alper Tanrısever, bu tür etkinliklere devam edileceğini söyledi.

Gümüşhane’de Valilik ve Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle Gümüşhane Off Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından düzenlenen Gümüşhane 2. Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali kupa töreniyle tamamlandı.

Akçakale mahallesinde özel olarak hazırlanan pist ve festival alanında gerçekleştirilen etkinlikte sporcuların yanı sıra çok sayıda vatandaş da katılarak bu macera dolu anları yaşarken özel olarak oluşturulan seyir teraslarından dağları adeta kamp alanına çevirerek yarışları izledi.

Şenlik havasında geçen ve macera tutkunlarının buluştuğu etkinlikte zorlu parkurlar için özel olarak dizayn edilmiş araçlar zaman zaman pistte arızalanınca iş makineleri yardımıyla kurtarıldı. 

“Adrenalini yükseltiyoruz” sloganıyla yapılan etkinliğe katılarak GÜMOFF Başkanı Recep Şahin ve ekibini bu kusursuz etkinlik için tebrik eden Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, yarışmanın tamamlamasının ardından Başkan Şahin’in aracına binerek pisti deneyimledi.

“Tekrar Gümüşhane’de görüşmek üzere”

GÜMOFF’un özel olarak yaptırdığı tişörtüyle etkinliğe katılan Vali Tanrısever, daha sonra yarışmada dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini takdim etti. Kulübün sosyal medya hesabındaki canlı yayınına katılan Vali Tanrısever, “Gümüşhane’de bu kadar misafiri tekrar ağırlamayı planlıyoruz inşallah önümüzdeki yıllarda. Gümüşhane olarak bunu sahiplendik. Gerek kulübümüz gerek sivil toplum örgütlerimiz sponsorlarımız hepsine teşekkür ediyoruz. Tekrar Gümüşhane’de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

“Bu tür etkinliklere devam edeceğiz”

Kupa töreninde yaptığı konuşmada etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür eden Vali Tanrısever, “Hepinize teşekkür ediyoruz. Ayaklarınıza sağlık. Günümüzü gün ettiniz, şehrimize renk kattınız. Eğer hatamız kusurumuz olduysa affola. İnşallah el ele sizlerin de desteğiyle daha birçok organizasyonu yapacağız. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Sizleri de yine bekleyeceğiz burada inşallah” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 30.06.2024

image_print

HABERLER