GÜMÜŞHANE RAMADA ULUSLARARASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İzmir de bu yıl 10.’su düzenlenen “Travel Turkey Turizm Fuarı”na 63 ülke ve 35 binden fazla katılımcı iştirak etti.

Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün öncülüğünde fuara davet edilen Ramada Otel Gümüşhane yöneticisi Zekai Araz; “Ramada’nın Gümüşhane’ye açılmasına dair güzel tepkiler alıyoruz, seyahat acentaları artık Gümüşhane’yi tur programlarına alabileceklerini dile getiriyorlar” diye konuştu.

Gümüşhane Ramada otelin sahibi Arazlar A.Ş. yönetim kurulu başkanı Zekai Araz fuarı şöyle özetliyor; “Bu fuar İzmir’de düzenlenen Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından bir tanesi olan ‘Travel Turkey’. Oteller ve turizm bölgelerinin tanıtımının yapıldığı bu fuarda ana sponsorluğu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üstlenmiştir. Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu bir standa yer alarak kendimize ait görseller kullanıp, Ramada Gümüşhane’yi burada tanıtıyoruz. Bu fuar 8 Aralık – 11 Aralık arasında toplam 4 gün sürecek. Fuar yerli ve yabancı seyahat acentaları ve bireysel olarak seyahat eden turizm grupları ve turizmle ilgisi olan her sektöre hitap etmektedir. Fuar alanımızda turizm acentalarının stantları var, yerel ürünler satan firmalarımızın stantları var, burada gelip yöreler kendilerini anlatıyor, oteller kendilerini tanıtıyor, seyahat acentaları kendi tanıtımlarını yapıyor, kısaca otelcilerle turizm alıcılarını buluşturan bir fuar.”

Ramada Otel Gümüşhane olarak Gümüşhane’nin yöresel ve yerel bir çok değerini standlarında misafirlerle buluşturduklarını dile getiren Araz, sözlerine şöyle devam etti; “Ramada Gümüşhane standında Gümüşhane’nin yöresel ve yerel tatlarını ikram ediyoruz. Bölgenin pestilini, kömesini ve bölgede yetişen ürünleri burada fuara katılan misafirlere ikram ediyoruz, Gümüşhane’nin fotoğraflarını duvarlarımıza yerleştirdik onları izleyicilerle buluşturuyoruz, ek olarak bir tanıtım filmi hazırladık, hem Ramada Oteli hem Gümüşhane’nin turizm değerlerini hem de Arazlar Grubu içeren bir gösterim sunuyoruz misafirlerimize. Bunlarla da görsel olarak tanıtım yapıyoruz.”

Ramada Otel’in fuarda ilgi odağı olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Araz; “Fuara katılan misafirlerimiz Ramada gibi global bir markanın Gümüşhane’ye yatırım yapmasına seviniyorlar.” dedi