Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğü, Denetim Çalışmalarını Sıklaştırdı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Ağustos 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğü, Denetim Çalışmalarını Sıklaştırdı

Giriş Tarihi: 28 Ağustos 2024 - 22:14

Son Güncelleme: 28 Ağustos 2024 - 22:14

Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı’nın programları doğrultusunda Gümüşhane il genelindeki denetimleri sıklaştırdı.

Ticaret İl Müdürlüğü denetim elemanları, okulların açılmasının yaklaşması nedeniyle kırtasiye ürünleri ile karkas et fiyatlarındaki düşüşe rağmen bu fiyat düşüşünü perakende satışa yansıtmayan kasap, market ve şarküterilere yönelik fiyat etiketi denetimleri ile haksız fiyat artışı denetimleri yapıyor.

Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin il genelinde yoğun bir şekilde yapıldığını, denetimler yapılırken hem tüketicilerin, hem de satıcı ve sağlayıcıların ilgili mevzuat kapsamında bilgilendirilerek gerekli rehbeliğin de yapıldığını belirttiler.

Kaynak: Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğü – 28.08.2024

Kaynak Link: https://gumushane.ticaret.gov.tr/haberler/mudurlugumuz-denetim-gorevlilerince-il-genelinde-kirtasiye-urunleri-ile-et-satisi-yapan-kasap-ve-marketlerde-fiyat-etiketi-ve-fahis-fiyat-denetimlerine-yogun-bir-sekilde-devam-edilmektedir

image_print

HABERLER