GÜMÜŞHANE TİCARET ODASI’NIN “BAYRAK UYGULAMASI” ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA YENİ BİR RENK KATTI

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında çeşitli çalışmalar yürüten  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) yaklaşmakta olan 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde üyelerine anlamlı bir hediye takdim ediyor.

Üyelerinin işyerleri için hazırlamış olduğu Türk Bayraklarını bir bir dolaşarak üye iş yerlerinin dış cephelerine ve ya işyeri tabelalarına personeli ile birlikte monte eden  Gümüşhane Ticaret  ve Sanayi Odası  işyerlerine ve şehrin caddelerine özel bir güzellik katmayı hedefliyor.

Yürütülen çalışma hakkında ilgi veren GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay: “Üyelerimize nasıl daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunarız çabası içerisinde  çalışırken aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri de yürütüyoruz. Bu yıl da  bayrak asma kültürümüzü  canlı tutarak daha pratik hale getirmek ve şehrimiz cadde ve sokaklarına görsel  bir güzellik   sağlamak için böyle bir çalışma yapmaya karar verdik.

‘Temin edebildiğimiz bayrakları 30 Ağustos 2018 Zafer Bayramına kadar asmak için çalışıyoruz’

Hedefimiz tüm işletmelerimizi ve şehrimizi bayraklarla donatmak. İlk etapta hazırlamış olduğumuz bu bayrakları 30 Ağustos Zafer Bayramımıza kadar asmak için çalışıyoruz. İlk olarak çalışmaya başladığımız Atatürk Caddesindeki üyelerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Arkadaşlarımız çalışmaya devam ediyor. Tamamlandığında  herkesin  gururla ve zevkle katıldığı  bir sosyal sorumluluk projesini hayat geçirmiş olacağız” şeklinde konuştu.