Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Ağustos 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Giriş Tarihi: 29 Ağustos 2024 - 20:45

Son Güncelleme: 29 Ağustos 2024 - 20:45

“Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

102 yıl önce bugün, Kahraman Türk Ordusu, bu ülkenin birliğine, dirliğine, istiklaline kast eden düşmana karşı en anlamlı cevabı bu büyük zafere vermiştir. Tıpkı o gün olduğu gibi bugün de tek yürek halindeyiz. Gönüllerimiz bir, ideallerimiz bir, hayallerimiz, kaderimiz bir. Bu anlayışla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen milletimiz, bu yolda kendisini engellemeye çalışan mihrakların kurduğu tuzakları dün olduğu gibi bugün de bozacak inanç ve kararlılığa sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 102. Yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor; Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanları başta olmak üzere, canları ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Alper TANRISEVER
Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER