Gümüşhane Valisi Her Ay Yapıyor, Kurumlar 7 Aydır Yapmadı

15 Ocak 2024 tarihinde Gümüşhane Valiliği’nde  6 kurumun yöneticisi tarafından Gümüşhane basınına sunum yapılmıştı. “Paylaşım ve istişare”  temalı  toplantıda kurumların 2023 yılı hizmetleri ve 2024 yılı hedefleri basınla paylaşılmış, basının soruları cevaplandırılmıştı.

15 Ocak 2024 tarihinde Vali Alper Tanrısever başkanlığında yapılan paylaşım ve istişare toplantısına İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aytekin Türkyılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç ile Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Gümüşhane ve ilçelerinde görev yapan  gazete ve  internet haber siteleri  sahipleri, temsilcileri, muhabirleri ve köşe yazarları ile haber ajanslarının Gümüşhane temsilci ve muhabirleri ve Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru katılmıştı.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Alper Tanrısever, kamu hizmetlerinde bilgi alışverişinin ve istişarenin önemli olduğunu vurgulayarak, bundan sonra da Gümüşhane basınının da çağrılacağı bu tür toplantılar düzenlemeye devam edeceklerini ifade etmişti.

VALİ TANRISEVER, HER AY BASINLA VE VATANDAŞLA BİLGİ PAYLAŞIYOR

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever; İl Emniyet Müdürümüz ve   İl Jandarma Komutanımızın da hazır bulunduğu sunumlarda 2024 yılı ocak ayından itibaren her ay güvenlikle ilgili konularda karşılaştırmalı olarak basın  ve kamuoyu bilgilendirmesi yapıyor. Bu paylaşımlar Gümüşhane kamuoyunu çok memnun ediyor.

KAMU KURUMLARI 7 AYDIR BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMADI

Gümüşhane’deki kamu kurumlarının 15 Ocak 2024 tarihinde yaptıkları bilgi paylaşımının üzerinden 7 ay geçti. Bu süre içinde kamu kurumları tarafından Gümüşhane basını ve Gümüşhane kamuoyu ile bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Gümüşhane basını ve Gümüşhane kamuoyu  sık aralıklarla kamu kuramlarının karşılaştırmalı paylaşım yapmasını bekliyor.

15 Ocak 2024 tarihinde yapılan “paylaşım ve istişare”  toplantısına 6 kurum katılmıştı. Gümüşhane basını ve Gümüşhane kamuoyu bundan sonra yapılacak olan bilgi paylaşım toplantıların hem daha sık aralıklarla yapılmasını hem de şehirdeki tüm kamu kurumlarının bu paylaşımlara katılmasını istiyor.