Gümüşhane Valisi Tanrısever, Danıştay Üyesi Aydemir Tunç’un Köyü Salyazı’da incelemelerde bulundu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Köse ilçesi’nin Salyazı Köyü’nde incelemelerde bulundu. 

Köse Kaymakamı Hakan Öznay ve Belediye Başkanı Turgay Kesler’le birlikte Salyazı’ya giden Vali Tanrısever’i burada Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı.

Danıştay Üyesi Aydemir Tunç’la bir süre sohbet eden Vali Tanrısever, Salyazı’da Dedeoğulları Köy Konağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Belde iken köy statüsüne düşen Salyazı’nın yeniden belde statüsüne kavuşturulması ile ilgili olarak devam eden yasal süreç hakkında bilgilendirilen Vali Tanrısever şunları söyledi:

“Salyazı köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde dinledik. Devlet olarak, her zaman halkımızın yanındayız ve onların yaşam kalitesini artırmak ve sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Salyazı’nın tekrar belde statüsü kazanması, hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması noktasında çok önemlidir. Köy halkının misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Vatandaşların taleplerinin titizlikle takip edileceğini ifade ederek nazik misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Tanrısever, daha sonra Danıştay Üyesi Aydemir Tunç ve beraberindeki heyetle köy içindeki bazı noktalarda incelemelerde bulunduktan sonra köyden ayrıldı.