Gümüşhane Valisi Tanrısever Kurumlardan Brifing Alıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

22 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever Kurumlardan Brifing Alıyor

Giriş Tarihi: 16 Kasım 2023 - 23:48

Son Güncelleme: 16 Kasım 2023 - 23:58

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik inceleme ve bilgi alma ziyaretlerine başladı.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik inceleme ve bilgi alma ziyaretlerine başladı. Vali Tanrısever, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumların 2023 faaliyet raporları ve 2024 planları hakkında brifing aldı.

Ziyaret edilen kurumlarda il müdürleri tarafından, Vali Tanrısever’e kurumların teşkilat yapısı, personel ve kurum bünyesindeki müdürlüklerin durumu, kurumların mali yapısı, devam eden faaliyet ve yatırımlar ile bunların hizmetlere göre dağılımı hakkında da kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Vali Alper Tanrısever, brifing sonrası kurum hizmet binalarında incelemelerde de bulunarak görevli personellere çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM

Vali Tanrısever’in kurum ziyaretlerini ve kurum işleyiş ve planlamaları ile ilgili brifing almasını kamu kurumlarının metal yorgunluğu yaşamaması için çok önemli bir gelişme olarak görüyor ve bu tür çalışmaların sağlayacağı motivasyonun Gümüşhane’nin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını da ümit ediyoruz. Teşekkürler Sayın Valim.

image_print

HABERLER