Gümüşhane Valisi Tanrısever'den Öğrenci Velilerine Dikkat Çeken Çağrı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever’den Öğrenci Velilerine Dikkat Çeken Çağrı

Giriş Tarihi: 14 Haziran 2024 - 19:30

Son Güncelleme: 14 Haziran 2024 - 19:31

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, karne töreninde velilere şu çok önemli çağrıyı yaptı: “Biz emanetlerinizi sizlere teslim ediyoruz. Lütfen 3 ay sonra sağ salim şekilde emanetleri bize geri verin”

Gümüşhane’de 2023-2024 eğitim öğretim yılının son gününde 150 okulda 18 bin 349 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Kent merkezinde karne töreni Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nda düzenlendi. Törene katılan Vali Alper Tanrısever, öğrencilere uzun yaz tatili boyunca bol bol kitap okumalarını ve eğlenmelerini tavsiye etti.

Birinci ve dördüncü sınıf öğrencilerine karnelerini vererek onlarla bir süre sohbet eden Vali Tanrısever, törenin ardından yaptığı açıklamada Gümüşhane genelindeki 150 okulda 18 bin 349 öğrencinin karne sevinci yaşadığını söyledi.

İl genelinde öğrencilerin genel olarak başarılı olduklarını kaydeden Vali Tanrısever, “Öğrencilerimiz hemen tatile çıkacaklar. Kendilerine ve ailelerine iyi tatiller diliyorum. Şimdiden hepsinin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Törende öğrencilerin karnelerini heyecanla bekleyen velilerle de sohbet eden Vali Tanrısever, “Biz emanetlerinizi sizlere teslim ediyoruz. Lütfen 3 ay sonra sağ salim şekilde emanetleri bize geri verin” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER