GÜMÜŞHANE’DE CUMHUR İTTİFAKI’NA ÇOK BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Cumhur İttifakı 2023’te tekrar iktidar olacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin yegâne umududur.

Gümüşhane’de Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve BBP’nin  İl Başkanları bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nadim Aydın’la birlikte Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Rıdvan Taşkın’ı makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette ev sahibi BBP İl Başkanı Rıdvan Taşkın burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

BBP İL BAŞKANI TAŞKIN NE DEDİ?

“Bugün başkanlarımızla birlikte dostluğumuzu pekiştirmek ve Cumhur İttifakımızın daha da sağlam temeller üzerine kurulması açısından çok güzel oldu. Bundan sonra da çok daha sıkı, bir ve beraber olmamız gerekir. Ben Sayın Cumhurbaşkanıma, Sayın Bahçeli’ye ve başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Olması gerekeni yaptılar. Bu önderliğin başlangıcını Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştır. 15 Temmuz’dan sonra beraber olmayı, bundan sonra da olabilecek ve doğabileceklere karşı tek yürek tek bilek olmamız lazım. Allah onlardan razı olsun”

MHP İL BAŞKANI AYDIN NE DEDİ?

MHP İl Başkanı Nadim Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhur İttifakı 2023’te tekrar iktidar olacaktır. Bire bir milletin varoluş şartlarını müdafaa cesaretini kahramanlarla, korkakların mücadelesi belirleyecektir. Bu vatan benim, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen, ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez diyen her kardeşimizle birlikteyiz. Aynı geleceğin içindeyiz, Kızıl Elma’ya, Turan’a giden yolda bir şemsiyenin altındayız. Cumhur İttifakı Türk milletinin içinde doğup yine Türk milletine hizmet için koşan asil ve soylu şahsiyetlerdir. Cumhur İttifakı vatandır, cumhur ittifakı bayraktır, Türklüktür, Kızıl Elma ve Turan’dır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’dan nizamı aleme kadar devam edecektir. Merdiven altında anayasa yapanların bu ittifakı bozmaya gücü yetmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve Büyük Birlik Partisi Türk tarihinin iki ucunu kavrayan yüce Türk milletinin eseridir. Cumhur ittifakı siyasi pazarlık üzerine inşa edilmemiştir, ortak paydası mevki makam değil, Türk milletinin tarihi haklarıdır. Yolu doğru olanın yükü ağırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz; Türkiye düşmanlarını kafasının almayacağı kadar ilkeli, tutarlı, muhabbete dayalıdır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin yegâne umududur.”

AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE NE DEDİ?

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülkemizin, aziz Türk milletinin varlık ve bekası için Cumhur İttifakı sarsılmaz bir iradeyle dimdik ayaktadır. Gümüşhane ilinde de biz inşallah 24 Haziran 2018 seçimlerinde yüzde 77 oyla Türkiye üçüncüsü olmuştuk ama buradaki birlik ve beraberlik, teşkilatlarımızdaki ruh inşallah Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2018 yılında aldığımız yüzde 77 oyun üzerinde bir oyla cumhurbaşkanımızı yeniden Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkanı seçeceğiz. Bu irade, bu birlik ve beraberlik teşkilatlarımızda mevcuttur. Gümüşhane’deki değerli hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza duydukları çok büyük bir teveccüh vardır. Bunu inşallah seçimlerde de göreceksiniz. Yüzde 77’nin üzerinde bir oy alarak başarıya dönüştüreceğiz. Ortak gayemiz bu memleketin, aziz Türk milletinin birliği ve beraberliğidir. Ülkemiz üzerinde kirli emellerin olduğunu herkes biliyor. Polisimize katil diyen bir zihniyet var. Başörtülü hakimlerin adil karar veremeyeceklerini söyleyenler var. Askerimize söylenen itham edici isnatlar var. Biz bunlarla mücadele edeceğiz. Cumhur İttifakının ülkemize en büyük kazanımı ülkemizin birliği ve beraberliğinin teminatıdır. Gümüşhane’de Cumhur ittifakının ilk gününden bu yana, -evveliyatında da- biz il başkanlarımızla uyum içerisinde haktan ve hakikatten ayrılmadan, ilkeli bir siyaset anlayışını benimsiyoruz. Adaletten ayrılmadan memleketimizin hayrına doğru işlerin sahibi olmaya gayret ediyoruz.”