Gümüşhane’de Okul Bahçeleri Belediye Tarafından Yıkanıp İlaçlandı

Gümüşhane Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde şehir merkezindeki okullarda temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi.

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri, eğitim-öğretim yılının ilk gününe hazırlık amaçlı okullarda detaylı temizlik çalışması yaptı.

Birçok okulda sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında okul bahçeleri, oyun alanları çöplerden ve otlardan arındırılırken, tazyikli su ile yıkandı. Okulların ortak kullanım alanlarında ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.

Belediye olarak tüm imkânlarla eğitim ve öğretime gereken desteği vereceklerini belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer,“ Okullarımızın her zaman en iyi şartlarda olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim alması bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, okul bahçelerinin temizliği ve bakımına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz gerekli tüm çalışmaları yapıyor. Biz öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin yanındayız. Onlar yeter ki okusun, vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar” diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, öğrencilere daha temiz ve güvenli bir eğitim ortamı sunmak için çalışmaların yıl içerisinde de devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü – 08.09.2024