Gümüşhane’de Şeker Ailesi’nin ve Memur – Sen Camiası’nın Acı Kaybı

Gümüşhane Memur-Sen İl Temsilcisi ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Harun Şeker (60), 11 Mayıs’ta geçirdiği kalp krizinin ardından Trabzon’da  tedavi gördüğü hastanede bu sabah  vefat etti.

11 Mayıs tarihinde kent merkezinde aracıyla hareket halindeyken fenalaşan ve bir vatandaşın görmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından önce Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde kaldırılan Şeker’in 2 kez duran kalbi yeniden çalıştırıldıktan sonra Trabzon Medical Park Hastanesine sevk edilmişti.

12 gündür Medical Park Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe ve bilinci kapalı olarak tedavi edilen Şeker, bugün sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gümüşhane Belediyesi’nde çalışan Şeker’in cenazesi 24 Mayıs Salı günü Gümüşhane merkez Yenimahalle Yunus Emre Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emirler mezarlığında toprağa verilecek.

Gümüşhane Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Şeker, Belediye Meclis Üyesi Duygu Sena Şeker, Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Metin Şeker ve İş Adamı Mutlu Şeker’in amcası olan Merhum Harun Şeker’e Allah’tan rahmet, Şeker ailesi ve Memur –Sen Camiasına başsağlığı diliyoruz.