GÜMÜŞHANE’DE USTAOĞLU GRUPTAN AFRİN OPERASYONUNA DESTEK

Tüm Türkiye olduğu gibi Gümüşhane’de de vatandaşlarımız ve iş adamlarımızdan, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına her geçen gün yeni bir destek geliyor.

Vali Okay Memiş’i 01.02.2018 Perşembe günü makamında ziyaret eden Ustaoğlu Grup yönetim kurulu başkanı iş adamı Ufuk Ustaoğlu, Afrin Operasyonunda görevli güvenlik güçlerine kendilerinin de destek olacağını ifade ederek: “Bizler Ustaoğlu Grup olarak Afrin Operasyonunda canla başla mücadele eden güvenlik güçlerimize destek için 50 bin TL lik bir katkı sağlamayı uygun gördük ve bu tutarı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Bu vesile ile şimdiye kadar şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum. Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Vali Okay Memiş de: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin bölgesinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına vatandaşlarımızın yoğun ilgisini memnuniyetle müşahede ediyoruz. Bu konuda duyarlılık gösterip destek olan tüm vatandaşlımız ve iş adamlarımıza örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)