GÜMÜŞHANE’DEKİ HAFRİYAT SORUNU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TAŞINIYOR

Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi’nin zemin sorununu çözmek maksatlı olarak ihale edilen diyafram duvar tahkimli çalışma sırasında kazı toprağının Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’nin tepe noktasına depolanması sonrası 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü bazı vatandaşların evlerinde ve karayolunda yaşanan taş düşmesi olayına tepkiler sürüyor.

Konu ile ilgili olarak İnşaat Mühendisleri Odası Gümüştane Şube Başkanı Onur Doruk, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay ve Jeoloji Mühendisleri Odası Gümüşhane İl Temsilcisi Orhan Koca Karşıyaka mahallesi muhtarlık binası önünde 7 Temmuz 2019 Pazar günü ortak bir basın açıklaması yaptılar.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Onur Doruk, Jeoloji Mühendisleri İl Temsilcisi Orhan Koca ve Karaşıyaka mahallesi muhtarı Arzu Ay yaptıkları konuşmalarda Karşıyaka mahalesinin tepesine yığılan hafriyatın bir an önce başka bir bölgeye taşınmasını ve gerek Karşıyaka mahallesinin gerekse Gümüşhane’nin riskli günlerin endişesi ile yaşamaması gerektiğini belirttiler.

Öte yandan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay, konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götüreceklerini ve bir taraftan da imza kampanyası başlattıklarını açıkladı.

KONUŞMA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ