Gümüşhaneli Öğrenci Burcu Andiç Bir Yılda Hafız Oldu

Gümüşhane’de İl Müftülüğü’nün Hacı Recep-Seniha Bozkır Yatılı Kız Kur’an Kursu, yeni bir başarıya imza attı. Ortaokul 7. sınıf öğrencisi Burcu Andiç, okulla birlikte başladığı Kur’an eğitimini sadece bir yıl içinde tamamlayarak hafızlık unvanını kazandı.

Burcu Andiç’in başarısı İl Müftülüğünde düzenlenen özel bir törenle kutlandı. Törende, Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün, Burcu Andiç’e hediyesini takdim etti ve başarısından dolayı kendisini tebrik etti.

Müftü Hüseyin Gün, tören sırasında yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 yıl önce açılan Hacı Recep-Seniha Bozkır Kur’an Kursumuzda şu an hafızlık ve yüzüne eğitimine devam eden yaklaşık 40 öğrencimiz var. Öğrencilerimiz kursumuzda yatılı olarak eğitimlerine devam etmektedir” diyerek kursun kısa sürede elde ettiği başarıya dikkat çekti.

Müftü Gün, Burcu Andiç’in başarısının önemine vurgu yaparak, “Hafızlığını 1 yılda bitiren Hafız Burcu Andiç kızımızı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum,” sözleriyle genç hafızın başarısının toplum için önemini vurguladı.