GÜMÜŞHANELİ SIRRI ŞEKER’DEN MEHMETÇİĞE DUYGULANDIRAN DESTEK

Gümüşhane’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra emekli olan Sırrı Şeker, 29.01.2018 Pazartesi günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek, emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek olmak için Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Şeker, ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu sevk ve idare eden komutan ve askerlere sevgi ve muhabbetle selam ederek “Tüm kahraman Mehmetçikleri Allah’a emanet ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm Türkiye ve dünya Müslümanları sizlere duacı” dedi.

Valilik makamında Şeker’i kabul eden Vali Okay Memiş;  bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik ederek: “En zor şartlarla görev yapan akerimiz, polisimiz bizlerin gurur kaynağı. Vatandaşımız da sağ olsunlar son derece duyarlılar. Yurdumuzun her bölgesinden her gün bir destek haberi duyuyoruz. Bildiğiniz gibi geçen hafta ilimizdeki Pestil-Köme üreticileri ile 1071 kilogram Pestil-Köme gönderdik Afrin’deki güvenlik güçlerimize. Bugün de bir duyarlı vatandaşımız Sırrı Bey bir aylık emekli maaşını son kuruşuna kadar Mehmetçiğimize bağışladı. Bu tür destekler güvenlik güçlerimize moral, motivasyon kaynağı olur. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)