Gümüşhane’nin Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçileri Başkan Başer’i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda derece elde eden Gümüşhaneli milli antrenör ve sporcular ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Başer, 15-24 Ağustos tarihleri arasında Moldova’da yapılan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ülkemizi ve Gümüşhane’mizi büyük bir gururla temsil eden milli sporcular; Büyük bayanlarda 65 kg sol kol dünya şampiyonu Rabia Kayahan, 23 yaş altı bayanlarda 55 kg sağ-sol kol dünya şampiyonu Şükriye Yılmaz, büyük erkekler 55 kg sağ-sol kol dünya 3.’sü Berat Yıldırım, 18 yaş altı 70 kg erkekler sağ kol dünya 3.’sü Muhammed Yasir Dalma ve Antrenör Davut Altuntaş’ı makamında ağırladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Spor Hizmetleri Müdürü Selahattin Taş, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Musa Çelik’in de hazır bulunduğu görüşmede Başkan Başer, heyeti tek tek tebrik etti.

Antrenör ve sporcuları göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Dünya çapında çok büyük başarıya imza attınız. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası gibi prestijli bir organizasyonda elde ettiğiniz başarıdan dolayı duyduğum mutluluğu ve gururu ifade etmek istiyorum. Bayrağımızı zirvede dalgalandırdığınız için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Elde ettiğiniz bu tür başarılar ile bizleri gururlandırıyorsunuz. Bu başarıda en büyük paya sahip olan ailelerinizi, sizleri eğiten değerli hocamız Davut Altuntaş’ı ve siz kıymetli sporcularımızı ülkemize ve Gümüşhane’mize yaşattıkları gurur için tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Gümüşhane Belediyesi olarak, branş ayırmaksızın her zaman sporun ve sporcuların destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Tekrardan böylesine büyük bir mutluluğu bizlere yaşattığınız için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Heyetle toplu fotoğraf çektiren Başkan Başer, antrenör ve sporculara çeşitli hediyeler vererek, başarılarını sürdürmeleri temennisinde bulundu.  

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 12.09.2024