Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü'nün Örnek Başarısı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü’nün Örnek Başarısı

Giriş Tarihi: 13 Haziran 2024 - 21:05

Son Güncelleme: 13 Haziran 2024 - 21:13

Son yıllarda Gümüşhane’nin Torul İlçesi eğitim, öğretim ve kültür faaliyetleri ile sık sık gündeme geliyor.

Kaymakam Muhammet Kılıçaslan’ın da verdiği destekle ilçesini eğitim ve kültür şehri yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin son olarak Torul ilçe merkezinde ilçenin ana caddesi üzerinde okul ve kumların ortak yıl sonu sergisini açtırdı.

Cadde üzerinde açılan sergide Torul ilçesindeki temel eğitim, din öğretimi, ortaöğretim okulları ile halk eğitimi merkezi öğretmen ve öğrencilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca üzerinde çalıştıkları resim, geri dönüşüm ve proje etkinlikleri sergilendi. 

Öğrenci ve öğretmenlerle açılışı yapılan sergide; görsel sanatlar öğretmenleri, teknoloji tasım öğretmenleri ve bilişim öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerin hazırladıkları resimler, projeler ile fen bilimleri öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan geri dönüşüm ürünleri sergilendi.

Sergide ayrıca güzel sanatlar liseleri ve güzel sanatlar fakültelerine hazırlık yapan öğrenciler ile halk eğitimi merkezinde çalışan usta öğreticilerimizin eserlerinden örnekler sergilendi.

Serginin açılışında İlçe Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar yer aldı.

HABERE YORUM

Kaymakam Sayın Muhammet Kılıçaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Eyyüp Zengin’in  Torul ilçesindeki başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum.

Torul’da eğitim öğretim ve kültür adına yapılan tüm etkinliklere katılan Kaymakam Sayın Kılıçarslan, Milli Eğitim Müdürü Sayın Zengin ile el ele verip sürekli sahada olunca hem, hem Torullular tarafından hem de öğrenci ve öğretmenler tarafından çok sevilip takdir edildiler.

Hem Gümüşhane’ye hem de Türkiye’ye örnek çalışmaların, uyum ve samimiyetin sergilendiği Torul ilçesindeki bu güzel çalışmalar dolayısıyla Kaymakam Sayın Muhammet Kılıçarslan’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Eyyüp Zengin’i tebrik tebrik ediyorum.

Hasan Pir

image_print

HABERLER