GÜMÜŞHANESPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRLERLE İMTİHANI DEVAM EDİYOR

* Teknik Direktör Güvenç Kurtar görevinden ayrıldı.

Teknik direktör Güvenç Kurtar’ın görevinden ayrıldığına dair Gümüşhanespor kulübü tarafından 12.03.2018 tarihinde yapılan yazılı basın açıklaması şöyledir.

Değerli Basın Mensupları;

Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder,  futbol hayatında başarılar dileriz.

Takımımız ara vermeden Hacettepe maçı hazırlıklarına, takım antrenörümüz Sezgin Köprülü yönetiminde başladı. Takımımızın teknik direktörlük görevi için atılan somut adım basın mensuplarıyla ve taraftarlarımızla paylaşılacaktır.

BİZİM İCİN ÖNEMLİ OLAN GÜMÜŞHANESPOR’DUR

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı İsmet Çakmak: “Gümüşhanespor’un hedefi nettir. Bu hedef doğrultusunda gereken çalışmalar yapılacaktır. Sezon sonu özlemle istediğimiz şampiyonluk için tüm mücadelemizi göstereceğiz. Bu yolda taraftarlarımızın sonsuz desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Onlar her zaman Kırmızı-Beyazlı takımımızın itici gücü olmuştur. Gümüşhanespor bireylere mahkum kalmadan her zaman kalıcı kalmalıdır. Bunun için hep ve tam destek sağlanmalıdır. Uzun ve zorlu maçlar bizleri bekliyor. Sezonun ikinci yarısında düşme potasında olan ve Play-Off isteyen takımlar daha hırslı maçlarına çıkıyor. Tabi ki bizler de bunun farkındayız. Önümüzde 7 final maçı var. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu

Başkan Çakmak: “Şampiyonluk yolunda ilerleyen Gümüşhanesporumuza geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapan herkese, desteklerini esirgemeyen Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e, Onursal başkanımız ve Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e, Milletvekilimiz Cihan Pektaş’a,  ve Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e teşekkür ediyorum. Bizler bir oldukça ve tek bir paydada birleştikçe hedefimize kavuşacağımıza olan inancım sonsuzdur.” Dedi.

(Kaynak: Sinan Uçar – Gümüşhanspor Kulübü Basın Sorumlusu)