GÜSEV 5. KONGRESİNİ YAPTI

Mevcut Başkan Vahit OLGUN tekrar Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise Adnan AKGÜL, İlhan Aydın KARTAL, Ferhat Hasan KARAGÖZ, Rıza KARAMANLI, Keramettin BAYLAN ve Aydın DELİBAŞ isimlerinden oluştu.

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan “Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı”, Mütevelli Heyet Üyelerinin tamamının katılımı ile 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Mütevelli Heyet Başkanı, Gümüşhane Millet Vekili Hacı Osman AKGÜL Başkanlığını yaptığı kongrede geçen yıla ilişkin yapılan çalışma, faaliyet ve organizasyonları anlatan sunum vakıf Başkanı Vahit OLGUN tarafından gerçekleştirildi .

Yaptığı sunum ile öncelik geçen yıl Gümüşhaneli üniversite öğrencilerine yönelik yapılan ve 850 öğrenciye burs ulaştırılan çalışmanın sistematiğini anlatan başkan Vahit Olgun, sunumuna Gümüşhane de eğitim hayatına başlayan ve Vakfın İktisadi Teşekküllerinden olan Turkuaz Kolejinin oluşumunu, eğitim sistemini ve kolejin henüz kısa bir süre önce kurulmuş ve eğitim faaliyetine yeni başlamış olmasına rağmen Gümüşhane de yakalamış olduğu trendi genel kurula aktardı.

 Sözlerine;  GÜSEV Mütevelli Heyet Başkanı H. Osman AKGÜL e teşekkür ederek ve Gümüşhane adına minnettarlığını dile getirerek devam eden başkan; “yapılan tüm bu çalışmaların ve hizmetlerin öncüsü bu yolu bizlere açan ve her fırsatta içinde taşıdığı o eşsiz Gümüşhane sevdası ile önümüze yeni hedefler koyan heyet başkanımızın kendisidir. Biz de göstermiş olduğu hedefe alnımızın akı ile çalışarak ilerlemeye gayret ediyoruz. Henüz kuruluşundan bu güne 5 yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen vakfımız pek çok hayır işine vesile olmuş, aracı olmuş ve olmaktadır, bundan sonra olmaya devam edecektir. Vakfımız kurumsal kimliği ile hızla ilerleyeme , çalışmalarını sürdürmeye ve yeni projeler üretmeye devam edecektir, bu vesile ile tüm mütevelli heyetimize, benimle birlikte bu yolda mesai harcayan yönetim kurulu üyesi  arkadaşlarıma ve maddi manevi tüm destekçilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkanın konuşmasından sonra yapılan genel kurul sonucunda mevcut Başkan Vahit OLGUN tekrar Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise Adnan AKGÜL, İlhan Aydın KARTAL, Ferhat Hasan KARAGÖZ, Rıza KARAMANLI, Keramettin BAYLAN ve Aydın DELİBAŞisimlerinden oluştu.