“HAYIR OYU” VERECEKLERLE “KARARSIZLARA” ÇAĞRI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

“HAYIR OYU” VERECEKLERLE “KARARSIZLARA” ÇAĞRI

Giriş Tarihi: 13 Mart 2017 - 21:32

Son Güncelleme: 13 Mart 2017 - 21:32

mipekkk-1

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumda “hayır” oyu verecek olanlar ile “kararsızlara” bir çağrıdır bu…

Farklı siyasi kimliklere farklı ideolojilere ya da beklentilere sahip olabilirsiniz bu gayet doğal ve normal bir durumdur. Başkanlık sitemi yerine parlamenter sistem de tercihiniz olabilir buna da eyvallah. Mevcut hükümeti ya da cumhurbaşkanını desteklemiyor ya da sevmiyor olabilme hakkınız da saklıdır her zaman, bu da tamam.

Lakin bir isteğim var sizlerden: Atın taktığınız at gözlüklerini, bırakın bir an ideolojilerinizi siyasi hırslarınızı ya da beklentilerinizi bir kenara. Nefsiniz, egonuz bir kenarda dursun beş dakikalığına ve düşünün sadece akılla mantık ölçüleri çerçevesinde düşünün! Referandumun ne getirdiğini biliyor ya da bilmiyor da olabilirsiniz onu da koyun bir kenara…

Bir bakın kimler hayır diyor? Neden hayır diyor? Neye hayır diyor? Sadece bu soruları sorun kendinize ve cevap verin.

Türkün ve İslam’ın tarih sahnesine çıktığı günden beri bu iki unsuru kendilerine düşman bilmiş bunları yok etmek için bin yıllardır çalışmış ve çalışa gelmiş düşmanlarımız hayır demiyor mu?

*İslam eşittir terörizm diyen alçak sömürücü batı hayır diyor.

*Dünyayı elinde oynatan Yahudi ve onun maşaları, taşeronları hayır diyor.

*Bunların bizden görünen ama bizden olmayan “Lawrence”leri hayır diyor.

*Bu milletin bu ülkenin bu devletin şahlanmasını istemeyen bütün şer ocakları hayır diyor.

*Ülkeyi bölme parçalama ve yok etme emeli taşıyan terör örgütü pkk, daeş, dhkpc, pyd, feto hayır diyor.

Liste uzar gider “hayırcıları” yazmaya zaman yetmez.

Hep birlikte gördük riyakar batının çirkef yüzünü, gördünüz dost görünen Almanya’nın sahtekarlığını, şahit oldunuz terör sevici Hollanda’nın kahpe tutumunu ve daha neler göreceğiz kim bilir referandum sürecinde.

Evet… Düşünün bir kez daha neden hayır “dememeniz” gerektiğini ya da neden evet denilmesi gerektiğini. Akılla mantıkla tekrar tekrar düşünün.

Elbette hayır oyu verme özgürlüğünüz var elbette tercihiniz hayırdan yana olabilir ve bu sizi terörist yapmaz, batıcı yapmaz, vatan haini hiç yapmaz elbette.

Ülke için, ümmet için teröre tokat atmak için batıya Türk ve İslam düşmanı batıya ders vermek için onlarla aynı çizgide buluşmamak için “EVET” demek zorundayız.

Farkında olamayabiliriz ama bu basit bir sistem değişikliği ya da Sayın Erdoğan’ın başkanlığı değil bu bir savaş! HİLAL ile haçın savaşı. Hangi cephede yer alacağınıza siz karar verin.

image_print

HABERLER