Hayme Ana’nın Torunlarından Gümüşhane’de TÜBİTAK Bilim Fuarı

Gümüşhane Merkez İlçe Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 TUBİTAK bilim fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, TUBİTAK bilim fuarı kapsamında yaptıkları projelerini okulun konferans salonunda beğeniye sundu.

Bilim fuarının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tarkan Tarık Kocagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Gönül Eroğlu, Selahattin Yüzgeç, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aynur Bilgin, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyeleri ve öğrenciler fuarın açılış kurdelesini kestiler.

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli 15 öğretmenin danışmanlığında 45 öğrenci tarafından büyük emeklerle hazırlanan fuarda 15 projes sergilendi.

Sergileri tek tek gezerek öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan davetliler, bilim alanında yapılan bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencileri tebrik ettiler.

Programın arından Gümüşhane Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve davetliler Edebiyat Sokağını gezdi.

Program Kandil simidi ikramının ardından sona erdi.