Hemşerimiz İş Adamı Aydın Doğan’dan Kelkit Devlet Hastanesi’ne İki Önemli Cihaz Bağışı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Hemşerimiz İş Adamı Aydın Doğan’dan Kelkit Devlet Hastanesi’ne İki Önemli Cihaz Bağışı

Giriş Tarihi: 22 Ekim 2024 - 11:30

Son Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 11:30

Türkiye’nin tanınmış iş adamı Gümüşhaneli Hemşerimiz Aydın Doğan, ablası Nuran Aydın vasıtasıyla Kelkit Devlet Hastanesi’ne iki adet tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feyza Daltaban şunları söyledi:

“Talebimiz üzerine hastanemize hibe edilen cihazlarımızdan birincisi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitesinde kullanılacak Kombine Elektroterapi ve Ultrasound cihazı olup aynı zamanda vakum özelliğine de sahiptir. Kullanıma verilen cihaz Fizik Tedavi alan hastalarımız için olmazsa olmaz bir cihaz olup iki cihaz ile yürütülen Fizik Tedavi hizmetlerinin daha kısa sürede daha çok hastaya hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Cihazlarımızdan ikincisi Portable Ultrason Cihazı ise Acil Serviste hasta başında tanı ve tedavi hizmetlerinin pratik ve konforlu bir şekilde sunulmasını sağlayacaktır. Bu cihazımızın alım işlemleri bitmiş olup gönderim aşamasındadır. Değerli Aydın Doğan Beyefendi’ye ve Değerli ablası Nuran Aydın Hanımefendi’ye hastanemiz adına teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Kaynak: Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü Basın Birimi – 21.10.2024

image_print

HABERLER