İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen yeni araçlar Gümüşhane'ye getirildi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen yeni araçlar Gümüşhane’ye getirildi

Giriş Tarihi: 15 Ekim 2024 - 19:11

Son Güncelleme: 15 Ekim 2024 - 19:24

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın katılımı ile yapılan törenle Jandarma ve Emniyet Teşkilatı için 7 bin 204 araç teslim alınmıştı.

Teslim alınan araçlardan Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’ne  tahsis edilen 4 yeni araç Gümüşhane’ye getirildi.

Gümüşhane’ye getirilen araçlarla ilgili Gümüşhane Valiliği’nden yapılan açıklama şöyledir:

“Yeni araçlar, ilimizin asayişinin sağlanması, suçla mücadelenin güçlendirilmesi ve vatandaşların güvenliğinin arttırılması hedefleri doğrultusunda kullanılacaktır. Yeni araçların, modern teknolojik donanımlarıyla birlikte ekiplerimizin etkinliğini arttıracağı, acil durumlara daha hızlı müdahale etmelerini sağlayacağı öngörülmektedir. Bu araçlar asayiş ve trafik ekiplerimiz tarafından kullanılacak olup, önleyici asayiş hizmetlerinde ve trafikte, suç ve suçlularla mücadelede Emniyet Müdürlüğümüze güç kazandıracak, polisin daha fazla görünür olmasına katkı sağlayacaktır. Yeni araçlarımızın Emniyet teşkilatımıza ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.”

image_print

HABERLER